Wie wij zijn

Een compleet interieurplan, van idee tot en met uitvoering

Uw inrichting vertelt iets over uw organisatie en over de mensen die er werken; het is uw gezicht naar buiten toe dat u herkenbaar maakt voor klanten of bezoekers. Een passend interieur is daarom een waardevol instrument.

Wij leveren en installeren totaalconcepten op het gebied van interieur voor het bedrijfsleven, het onderwijs, de overheid, de zorg, horeca, laboratoria en alle denkbare omgevingen waar vraag is naar inrichtingsconcepten.

En wij doen meer dan het leveren van meubilair alleen. Uitgebreide inrichtings- en ergonomische adviezen zijn bij ons vanzelfsprekend. Doordat wij een op maat gemaakte vloer voor u leggen, systeemwanden plaatsen en lichtdoorlatende raambedekking aanbrengen is de eenheid in uw gebouw gewaarborgd. Het aanleggen van een compleet archiefsysteem en het plaatsen van bijpassende afvalbakken maken het plaatje compleet.

Wij denken met u mee!

Iedere onderneming of organisatie is uniek. We komen daarom eerst naar u toe om uw locatie te bekijken en er achter te komen wat uw wensen zijn. Wij denken met u mee en focussen ons op uw behoeften. Door de combinatie van uw kennis en onze expertise ontstaat een inrichting die efficiƫnt, comfortabel en inspirerend is en aangepast is aan uw visie.

Uiteraard ondersteunen wij u ook in de montage en plaatsing van onze producten. Van het leggen van een complete vloer tot de installatie van kasten, bureaus en het plaatsen van bijbehorende stoelen; wij zijn uw complete inrichtingspartner!

We willen u graag nog meer vertellen…

Natuurlijk kunnen wij u in een persoonlijk gesprek nog veel meer vertellen over onze producten, diensten en mogelijkheden. Wij maken graag een afspraak met u in uw bedrijf of organisatie. Of loopt u eens langs voor advies op maat en om een kijkje te nemen in onze showroom en u te laten inspireren! U bent van harte welkom!